Parketin asennus ja hionta huolella – palvelemme Lahdessa ja Päijät-Hämeessä

Parkettitohtorilta onnistuu parketin asennus ja hionta niin, että voit taatusti olla tyytyväinen lopputulokseen! Tarjoamme myös muiden lattiamateriaalien asennukset ammattitaidolla. Palvelemme Lahden talousalueella ja muualla Päijät-Hämeessä.

Yhteydenotto

Vaativatkin lattiatyöt kokemuksella

Toteutamme vaativatkin lattiatyöt pitkään kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla. Meiltä onnistuvat niin vanhojen parkettien hionnat ja käsittelyt kuin uusien parkettien ja muiden lattiamateriaalien asennukset. Parkettien lisäksi asennamme esimerkiksi laminaatti- ja vinyylilattioita.

Meiltä saat seuraavat lattiatyöt:

  • erilaiset markkinoilla olevat uudet parketit

  • vanhojen parkettien hionnat ja pintakäsittelyt

  • parkettien sävytykset, lakkaukset ja öljyämiset

  • muut lattiapinnat, kuten laminaatti- ja vinyylilattiat

  • vesivahinkokohteiden korjaukset.

Uutta ilmettä vanhaan parkettiin pintakäsittelyllä

Uudistamme vanhat parkettilattiat hiomalla ja huolellisella pintakäsittelyllä. Pintakäsittelyn avulla vanhan lattian sävyä voi muuttaa, jolloin saat tilaan aivan uutta ilmettä. Pintakäsittelyvaihtoehtoja on useita ja sävyvalikoima on suuri: pintaan voidaan laittaa öljyä, puuvahaa tai vaikka lakkaa.

 

Vanhan parketin käsittelyn hinta muodostuu käsiteltävän lattia-alan sekä pintakäsittelyn mukaan. Mikäli vanhan lattian kunnostus kiinnostaa, pyydä meiltä hinta-arvio!

Katso yhteystietomme

Lattia-asennusta avaimet käteen -palveluna

Toteutamme kaikki lattiatyöt kokonaisvaltaisena palveluna. Saat meiltä kaikki tarvittavat materiaalit, työt ja kohteen siistimisen työn päätteeksi. Kun haluat tyylikkään ja viimeistellyn lattian, me olemme valmiina palvelemaan sinua.

Ota yhteyttä!